tiistai 13. elokuuta 2013

Varustelähetys saapui!

Uskomattoman nopeaa toimintaa Dance directilta! Harvoin edes Suomesta tilatut tavarat tulevat viikossa!

Nopeasti sovitettuna leotardit ovat aavistuksen naftit (kaikki kokoa M, hieman jäävät pituudesta lyhyeksi), mutta ei niin pahasti, etteikö niitä voisi käyttää.
Tämä tummansininen Blochin leo on selvä suosikkini! Istuu kauniisti päällä, materiaali on mukavan pehmeää ja tämä taitaa olla näistä sopivin kooltaan. Selkä on todella syvä ja myös siellä on rypytys kuten edessä.Capezion vaaleanharmaa leo on kiiltävämpää ja liukkaampaa materiaalia. Tulee varmasti käyttöön myös. Selkäosa on korkeampi kuin Blochissa. Etuosa tulee kyllä todella alas, mutta tämäkin on kyllä nätti, jotenkin tyttömäisen söpö. Tämän mukana tuli myös kuminauha "vyö",  mutta en keksi sille kyllä mitään todennäköistä käyttöä.

Kolmannesta, Plumen leosta, en nyt löytänyt linkitettävää kuvaa, mutta se on malliltaan hyvin yksinkertainen ilman mitään muotoiluja ja väriltään raikas turkoosi. Materiaali on aika paksua ja tämä on ehkä pienin näistä. Luultavasti jätän tämän ns. kotikäyttöön.

Plumelta on myös ihana marjapuuron värinen pitkähihainen kietaisubolero, joka on varmasti paras ystäväni kylmien talvi-iltojen treeneissä.

Säärystimiä tilasin tosiaan neljät parit, lyhyemmät käyvät myös käsilämmittimistä. Pidempiä pidän nytkin, venyttelyn päätteeksi.

Josta puheenollen... olen venytellyt tänäänkin tosi ahkerasti, vaikka etenkin reidet on ihan jumissa. Hammasta purren teen, vaikka niiden suhteen tuntuu, ettei mitään edistystä tapahdu. Alaselkä sen sijaan osoittaa selviä venymisen merkkejä. Jee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti