sunnuntai 18. elokuuta 2013

Syksyn lukujärjestys

Niinhän siinä kävi, etten malttanut ilmoittautua ainoastaan yhdelle tunnille viikossa. Katselin HTO:n lukujärjestystä, ja kun niitä sopivia tunteja oli niin paljon, niin kävi kuin lapselle karkkikaupassa, pakko oli saada vielä toinen treeniaika. Ja sitten vielä se aikuisopiston baletti... siihen oli ilmoittautuminen keskiviikkona ja vaikka missasin aloituksen puolella tunnilla, mahduin mukaan. Eli lukujärjestykseni on nyt seuraavanlainen:

Ma: 20-21 alkeet HTO
Ti: 20-21.15 alkeet HTO
To: 19-20.30 perus2 VAO

Lisäksi olen syyskuussa muutaman viikon vapaalla, joten saatanpa innostua ottamaan muutaman irtotunninkin sinne. Harmi, ettei aamutunteja ole tarjolla kuin yhtenä päivänä, sillä sellainen sopisi kyllä hyvin viikolle osuviin vapaapäiviin.

Hmm, olenko jotenkin liian innokas? Tuntuu vain, että tarvitsen kunnolla haastetta elämään, eikä yksi tunti viikossa tarjoa sitä riittävästi. Aikuisopiston kurssi on tosiaan jo aiemmin tanssineille. No, sen näkee sitten onko taso liian kova, mutta ajattelin, että tuossa on nuo alkeistunnit mukana tukemassa, niin ehkä se ei ole liian paha.  Ja kun kuitenkin olen tanssinut aiemminkin, siitä nyt vain on muutama vuosi aikaa. Heh.

Lisäksi liikuntakalenterini pitää sisällään päivittäiset lenkit koirien kanssa sekä venyttelyt kotona, pari kertaa viikossa Xboxin avustamana tehtyä joogaa ja tarvittaessa muuta kotitreeniä. Työni taas pitää huolen lihaskunnosta. Huhhei. Toivottavasti tämä tuo sitä kaipaamaani energiaa pimeään talveen :).

1 kommentti:

 1. Hihii, balettikärpänen on päässyt puraisemaan ihan kunnolla :)

  Kivaa, että olet noin innostunut - kolmella viikkotunnilla edistyminen on todella paljon nopeampaa kuin kerran viikossa käydessä, ja sitä kautta harrastuksesta saa enemmän irti!

  Ja luulen, että se aikuisopiston jatkavien tunti on sinulle ihan hyvä täky antamaan haastetta, onhan liikekieli kumminkin tuttua lapsuudesta. Alkeistunneilla saat rakennettua sitä pohjaa uudestaan, joten ei huolta :)

  Ja jos vaikka alkaisikin tuntua siltä, että tuli haukattua liian iso pala tai että innostus alkaakin hiipua, niin ainahan suunnitelmia voi päivittää. Pääasia, että olet uskaltanut yrittää, niin ei jää harmittamaan!

  Minusta tuo kuitenkin vaikuttaa ihan realistiselta, joten nauti tunneistasi ja juttele opettajien kanssa, jos tahti tai taso alkaakin jostain syystä askarruttamaan :)

  VastaaPoista