lauantai 14. syyskuuta 2013

Think what you like, I wear pink!

Rohkaistuin viimein ottamaan koko varustearsenaalini käyttöön myös tunnilla. Niinpä vaaleanpunainen hihatin on ollut viimeisen parin viikon aikana alkulämmityelyissä visisusti päällä. Mitä väliä, vaikka kaikki muut olisivatkin mustissa tai topeissaan ja legginsseissään, minä laitan päälle pinkkiä jos siltä tuntuu :D. Eli vakioasuni on nyt jompikumpi viininpunainen letari, viininpunaiset neulotut shortsit (eivät hiosta niin paljon kuin paksummat mustat), pinkit trikoot ja tossut sekä lämmittelyn aikana se hihatin ja harmaat pitkät säärystimet (joskus jätän nämä koko tunniksi).

Tällä viikolla alkoi aikuisopiston alkeet2-kurssi. Selvisin ehkä puoliväliin tuntia (=90min) vanhoilla opeilla, mutta sitten kuvaan tuli myös jalan nostot ja loppuun vielä piruetitkin,  joita en kyllä muista sieltä lapsuudesta alkuunkaan! Voi apua, ei kyllä mennyt kauhean hyvin ja keskilattialla hukkasin loputkin tasapainoni rippeet... Tunti oli jaloille aika rankka ja todella tiesi hyppineensä, mutta mitään kipeitä ukkovarpaita pahempaa ei kuitenkaan siitä seurannut.

Tänään olin sitten taas lauantain ryhmässä ja huima muutos torstaiseen! Tuli onnistumisia, oivalluksia monessa kohtaa ja löysin nyt kunnolla (=paremmin) sen tasapainonkin! Tykkään tosi paljon tästä opettajasta ja taitaa käydä niin, että vaihdan tiistain tuntini tähän, koska se tiistai ei aikataulullisesti oikein sovi ja haluan joka tapauksessa käydä tällä tunnilla mahdollisimman paljon.

Eli nyt sitten tuntini ovatkin ma-ilta (alkeet), ti-aamu (alkeet tai lattiatanko) silloin kun olen vapaalla/iltavuorossa, torstai-ilta (alkeet2) ja lauantai-päivä (alkeet), tosin useampina viikkoina joku tunti varmasti jää pois, mutta kuten huomaatte, niin olen todellakin jäänyt koukkuun. Venytellä pitäisi nyt vain muistaa tarkemmin tunnin jälkeen. Huomasin tänään, että pientä takapakkia on nyt venyvyyden suhteen tullut.

Maanantaina on sitten taas paluu töihin, mitenköhän sitä sopeutuu takaisin lähes 5 viikon vapaiden jälkeen...

Ps. Suositelkaa jotain sopivaa musiikkia kotiharjoitteluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti