torstai 19. syyskuuta 2013

Jump!

Jos lauantaina onnistuin tankosarjassa, niin maanantaina sain ensimmäistä kertaa opettajalta suoraa palautetta ja vieläpä positiivista! Ja kaiken lisäksi vielä niistä hypyistä, joissa viimeksi räpiköin. Sinänsä kivaa, että juuri sillä hetkellä, kun itse tunsin sen, että sain aikaiseksi melko tasapainoisen, joustavan ja äänettömän alastulon toiseen asentoon, opettaja sattui katsomaan juuri minua ja huikkasi "hyvä, siellä oli hyvä hyppy!" Jes! Myös grand jetéissä sain hyvän ilmavan fiiliksen etenkin vasemmalla ponnistaessa, mutta oikealla en päässyt yhtä korkealle, sillä viikonlopun pitkästä pyöräreissusta nokkiinsa ottanut polvi ei oikein arvostanut ponnistusta.
Tangolla sain mielestäni ihan kauniin näköisen liikkeen oikealla jalalla rond de jambessa ja sain säilytettyä aukikierron omassa maksimissani koko kaaren ajan (tässä auttoi myös peilistä seuraaminen, jolloin pystyin varmistamaan, ettei lonkka päässyt tipahtamaan). Mutta kun se vasemman puolen aukikierto on niin surkea! Siis niin turhauttavaa, kun tiedän tasan miten liike pitäisi tehdä, mutta jalka ei toimi eikä tottele.

Tällä viikolla olen taas joogannut, venytellyt ja treenannut sitä aukikiertoa. Katsotaan kuin eukon käy tänään jatkotunnilla...

Ps. Olen katsonut YouTubesta Dance Academya ja -oh boy- jäänyt heti koukkuun. Ihanaa hömppää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti